Tillbaka till bloggöversikt

Från ritbordet till samhället: Så hjälper vi dig att göra ett hållbart val


Hållbarhet kan känns som ett slitet begrepp, men det är viktigt. Genom att välja en godkänd produkt, med hög kvalitet som även passar in estetiskt gör du ett val för framtiden. Vi finns här för att hjälpa dig ta beslutet – vår kunskap är din trygghet.

Skriven av

Moramast

Hållbarhet har blivit ett centralt begrepp inom de flesta branscher. När vi tänker hållbarhet så tänker vi på kvalitet och varaktighet. Genom att hjälpa dig att ta ett kvalitetsbeslut, hjälper vi dig också ta ett hållbart val. 

Vi är stolta över att kunna säga att våra belysningsstolpar håller hög kvalitet och är en produkt som kan bli stående under lång tid. Vi är inte bara stolta över våra produkter, vi menar också att de är i linje med vårt ansvar som leverantörer: att bidra till en hållbar utveckling som ger ljusare förutsättningar och en bra miljö i flera generationer framöver.

Kontakta oss om du vill ha guidning

 

Kvalitet före kvantitet – belysningsstolpar som håller 

Vår försäljningschef Håkan Gudmundson har följt utvecklingen och efterfrågningarna efter hållbara lösningar i över 20 år. 

 En tendens som Håkan särskilt lagt märke till de senaste åren är hur det inte längre handlar om att sälja, utan att vara en bra rådgivare. Branschen är mer intresserad än någonsin av att hitta hållbara lösningar på dagens behov, och Håkan trivs bra med rollen som rådgivare. 

– Vi blir ofta lite som Google för konsulterna vi är i kontakt med, och inga frågor är dumma frågor. Vår målsättning är att vi ska vara förstahandsvalet och att det ska vara enkelt att prata med oss och få svar på sina funderingar, säger han. 

I en mer rådgivande roll är vi alltid inriktade mot att hitta den lösning som passar ditt projekt, samtidigt som vi kommer ge dig rekommendationer på de produkter som är mest hållbara. Vi är lösningsorienterade, uppfinningsrika och har stort fokus på ett gott samarbete med våra kunder.

För oss är det inte viktigt att kunna säga att vi har de billigaste produkterna på marknaden. För oss är det viktigt att kunna säga att vi har de produkterna som håller högst kvalitet. Och med kvalitet får du också hållbarhet. Vi menar att det solklara valet bör vara en produkt som håller längre. Engångssumman kan bli något högre, men totalkostnaden över tid kommer att bli lägre, samtidigt som du får en produkt som är hållbar och kan lysa upp ditt projekt under lång tid framöver. 

 När det gäller stålstolpar så rekommenderar vi att du tänker över hur stolpen ska stå och eventuellt ytbehandlar den utöver varmförzinkningen som är standard. Det blir några kronor extra per stolpe, men gör mycket på hållbarheten. Köper du till exempel elektronik i dag så kostar det ju nästan ingenting, men så går det inte heller mer än två år innan du måste köpa nytt. Då är det bättre om det finns alternativ som är dyrare, men som håller längre, säger Håkan. 

Infographic - Moramast

 

Vår kunskap – din trygghet 

 Det spelar ingen roll om du ska ha en, hundra eller femhundra belysningsstolpar till ditt projekt, samma arbete ligger bakom varenda en av stolparna du får från oss. Och vi upplever ofta att vår kunskap blir din trygghet. 

 – Produkten i sig själv är enkel, det är en stolpe, men det är flera normer och regler som ligger till grund för den. Med oss som leverantör ska du kunna känna dig trygg. Det är ett ansvar vi tar på oss så att du kan slappna av, säger Håkan. 

 Mer tekniska information om våra belysningsstolpar hittar du r eller i vår produktkatalog. 

 

Vill du bidra till en ljusare och mer hållbar framtid?  

Vi hoppas att denna infographic har gett dig en djupare förståelse för hur våra processer ser ut, från ritbordet till färdig produkt ute i samhället. Men vi hoppas ännu mer att du känner dig redo för att ta ett hållbart val till ditt nästa projekt och för att bidra till en ljusare framtid. Vill du prata om hållbara stolplösningar kan du enkelt kontakta oss genom att klicka på bilden här nedanför. 

Moramast - Kontakt oss

 

Relaterade artiklar

Se alla blogginlägg
Arbetsprocess Tre arkitekturella ljustrender för 2021

Behovet av utomhusbelysning har funnits så länge vi har varit civiliserade. Men sättet på vilket vi jobbar med belysning i offentliga rum har förändrats enormt...

Arbetsprocess Hur kan designstolpar göra en skillnad?

Med designstolpar kan du skapa spännande utemiljöer och unika atmosfärer. Denna skillnad i atmosfären kan dessutom bidra till att göra platsen attraherar fler...

Arbetsprocess Vad är ett hållbart val i byggbranschen?

Även om hållbara lösningar inte är ett nytt fenomen, så har efterfrågan på dem ökat stort de senaste åren. Men vad betyder det egentligen – vad är ett...